Chicago Baskonsolosu Fatih Yildiz 12 Eyaleti Ziyaret Etti
Chicago Baskonsolosu olarak bir ilki gerçeklestiren Fatih Yildiz ve esi Nesrin Yildiz Türk vatandaslarinin kalplerini fethettiler.
YorumlarYazdırArkadaşıma gönder
Arşivime ekle
Arşivim
Eklenme tarihi: 1/27/2012 10:34:08 AM
Chicago / Chicago
Chicago Baskonsolosu olarak bir ilki gerçeklestiren Fatih Yildiz ve esi Nesrin Yildiz Türk vatandaslarinin kalplerini fethettiler.
Chicago Baskonsolosu Fatih Yildiz, görevine baslayali 14 ay olmasina ragmen Chicago Baskonsolosluguna bagli 12 eyaleti ziyaret ederek Türk vatandaslari ile görüs alisverisinde bulundugu gibi eyaletlerin Belediye ve Valiliklerini yanisira Fortune 500 sirketlerinide ziyaret ederek Türkiye’yi ve Türk vatandaslarini ve ögrencileri tanitarak is ve staj olanaklari da sagliyor.
Türkler arasinda, genç, dinamik çaliskan ve güleryüzlü olarak taninan Fatih Yildiz göreve basladigindan beri durmadan Chicago Baskonsolosluguna bagli olan 12 eyaleti ziyaret etti. Son olarak Madison Wisconsin’da vatandaslar, ögrenciler ve akademisyenlerin bir araya geldigi toplanti da vatandaslar yillardir ayni bölge de yasamalarina ragmen ilk defa bir Baskonsolosun kendilerini ziyaret ettiklerinden duyduklari memnunlugu dile getirerek Fatih Yildiz’ a tesekkür ettiler.
Baskonsolos Faith Yildiz, özellikle Türklerin baskonsolosluga kayit yaptirmalarini istedi. Vatandaslarin birbirleri ile tanisarak bunu devam ettirmelerini ve gerek fikir gerekse is iliskilerinde birbirlerini desteklemeleri nin yararli olacagina degindi.
Vatandaslarin kayit yaptirdiklari taktirde ileride basilmasi planlanan Meslek kitapciklarinda yerlerini almalari ve bu kitapçigin gerek is gerekse fikir alisverislerinde kullanilmasi açisindan çok yararli olacagina degindi.






6 yorum:

denizanasi dedi ki...

ne mutlu size güzel blogdaşım::) başarınız daim olsun..

denizanasi dedi ki...

ne mutlu size güzel blogdaşım::) başarınız daim olsun..

7.oda dedi ki...

harika bir ailesiniz !!

Cocukla Cocuk dedi ki...

Muhteşemsiniz, Blogunuzdan tanıdığım pozitif enerjinizi herkese yansıtmanız süper bir şey. Bir gün gerçekten tanışmak dileğiyle okuldaşım

YILDIZNAF dedi ki...

Sevgili Dostlar,

Guzel sozleriniz icin cok tesekkur ederiz...

Pratik Anne dedi ki...

Sizi burada agirlamak bizim icin gercekten buyuk bir sans :)